bekelteto

 

kiberpajzs logo

Szigetújfalu weboldala

A Szigetújfalui Móra Ferenc Általános Iskola és Öregek Napközi Otthona energetikai felújítása

известные картины и новости из мира искусства

A kedvezményezett neve: SZIGETÚJFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

A projekt címe: „A Szigetújfalui Móra Ferenc Általános Iskola és Öregek Napközi Otthona energetikai felújítása”

A szerződött támogatás összege: 98 225 489 Ft

A támogatás mértéke: 100%

eu palyazat logo

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében a Szigetújfaluban található Általános Iskola és Öregek Napközis Otthona épületek energetikai felújítása, valamint napelemes rendszer telepítése valósul meg. A beruházás megvalósítása során az Általános Iskola tekintetében homlokzati hőszigetelés, padlás hőszigetelés, nyílászáró csere valamint 12,5 kW-os napelemes rendszer telepítése valósul meg. Az Öregek Napközis Otthona viszonylatában homlokzati hőszigetelés, padlás hőszigetelés, pince hőszigetelés, nyílászárócsere, valamint 2,5 kW-os napelemes rendszer telepítése valósul meg.

A fejlesztésnek köszönhetően az Általános Iskola tekintetében a jelenlegi GG (átlagost megközelítő) energetikai minősítés CC (korszerű) besorolásra változik, míg az Öregek Napközis Otthona tekintetében a jelenlegi HH (gyenge) besorolás FF (átlagos) besorolásra változik.

A projekt ösztönzi az energiahatékonysági fejlesztések megvalósítását, segíti a környezetbarát megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését, hozzájárul az épületek energiahatékonyságának javításához, s egyben költségcsökkenést is eredményez az üzembentartó számára. Tekintettel arra, hogy hozzájárul a megújuló energiafelhasználás fokozására irányuló beruházások megvalósításához összhangban van a hazai és EU stratégiával.

A projekt befejezési dátuma: 2017.12.31.

Projekt azonosító száma: KEHOP-5.2.9-16-2016-00064

Качественное строительство и ремонт своими силами
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142002