bekelteto

 

kiberpajzs logo

Szigetújfalu weboldala

Hirdetmény a téli rezsicsökkentési támogatásról

известные картины и новости из мира искусства

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya a 1364/2018. (VII.27.) Korm. határozatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.

A határozat értelmében a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

Csak az nyújthat be támogatási igényt, akinek háztartása korábban még nem részesült téli rezsicsökkentésben. Háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő. A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket. Az igény jogosultságát az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi.

A támogatás igényléséhez összeállított igénybejelentő lap elérhető a www.szigetujfalu.hu honlapon, illetve a Szigetújfalui Polgármesteri Hivatal szociális ügyintézőjénél ügyfélfogadási időben. Az igénybejelentő lapokat személyesen vagy postán a Szigetújfalui Polgármesteri Hivatal címére (2319 Szigetújfalu, Fő út 45.) szíveskedjenek eljuttatni.

Az igénybejelentő lap benyújtásának határideje: 2018. október 15. A határidő elmulasztása jogvesztő.

Az igénybejelentéseket az önkormányzat a Belügyminisztérium felé továbbítja.

                                                                                    Szigetújfalu Község Önkormányzata

teli rezsicsokkentes
Igénybejelentő lap

Качественное строительство и ремонт своими силами
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142002