Banner kep 01

bekelteto

Szigetújfalu weboldala

Október 27-én és 28-án H6-os HÉV Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós között nem közlekedik

известные картины и новости из мира искусства

Október 26-án és 27-én a H6-os HÉV karbantartási munkák miatt megosztva, Közvágóhíd és Dunaharaszti külső, valamint Szigetszentmiklós és Ráckeve között közlekedik. Szigetszentmiklós és Szigetszentmiklós-Gyártelep között a vonatok mindkét irányban a Ráckeve irányú peronok mellett állnak meg.

A kimaradó szakaszon – Dunaharaszti külső H és Szigetszentmiklós-Gyártelep H között – a H6-os jelzésű pótlóbusszal utazhatnak, amely Szigethalom és Taksony érintésével, a HÉV követési időközének megfelelően közlekedik. A HÉV-pótló járaton a kerékpár szállítása megengedett.

 A pótlóbuszon a HÉV menetjegyek és bérletek érvényesek; a jegy nélkül felszálló utasoknak a jegyvizsgálónál kell HÉV-menetjegyet váltaniuk. A pótlóbusz azon megállói közötti utazások esetén, amelyek díjszabást tekintve azonos HÉV-megállóknak minősülnek, menetjeggyel történő utazás esetén a 10 km-es távolságnak megfelelő menetdíjat kell megfizetni.

A pótlóbusz olyan megállói, amelyek a HÉV menetrendjében eredetileg nem szerepelnek, díjszabási szempontból az alábbi táblázat szerinti HÉV-állomásoknak felelnek meg.

Pótlóbusz megállója Díjszabás szerinti HÉV-állomás
Dunaharaszti, városháza Dunaharaszti külső
Taksony, községháza Szigetszentmiklós
Szigethalom, Taksony-híd Szigetszentmiklós-Gyártelep
Szigethalom, Újtelep
Szigethalom, Bucka Gyöngye

A vágányzár ideje alatt, a Millenniumtelep kezdő- vagy végponttal megváltott HÉV-bérletekkel igénybe vehetők a Szigethalom, autóbusz-állomás és Budapest, Vermes Miklós utca között közlekedő VOLÁNBUSZ járatok (673, 674, 676). 

A vágányzár ideje alatt érvényes HÉV- és pótlóbusz-menetrendeket a MÁV-HÉV és a BKK weboldalán találja.

Az okozott kellemetlenségek miatt türelmüket kérjük!

Качественное строительство и ремонт своими силами
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142002