Banner kep 01

IDEGENFORGALOM SZIGETÚJFALU

 

Coronavirus

bekelteto

 

Szigetújfalu weboldala

Lakossági fórumot tart a Budapest Fejlesztési Központ a H6-os Ráckevei HÉV Szigethalom-Ráckeve szakaszának fejlesztéséről

известные картины и новости из мира искусства

Budapesten ma egyedül a H6-os ráckevei és a H7-es csepeli hév nem éri el a metróhálózatot. Ezt szeretné orvosolni a BFK a vonalak Kálvin térig való meghosszabbításával. Új, korszerű, akadálymentes járművekkel átszállás nélkül lehet elérni majd a belvárost, két metróvonalat, vagy a nagykörúti villamost.

Egységes arculatú megállóhelyek, komfortos peronberendezések, peronlefedések, készülnek. A peronok 120 m hosszúak, akadálymentesek lesznek. Ráckevén a végállomás utasperonjai körülbelül 400 méterrel délebbre kerülnek, a városközponthoz közelebb.

A BFK online lakossági fórumon mutatja be a hévfejlesztést, a Szigethalmon, Tökölön, Szigetcsépen, Szigetszentmártonon, Szigetújfalun és Ráckevén található megállók megújítására vonatkozó terveket. A résztvevők megismerhetik azt is, milyen módon nyilváníthatnak véleményt a tervekről és vehetnek részt a fejlesztések alakításában.

A tervezés során a BFK több lakossági fórumot tervez, ez az első, amely a Szigethalom és Ráckeve közötti szakaszt érinti, a későbbiekben a szigetszentmiklósi, dunaharaszti és budapesti szakaszokról is tart lakossági fórumokat.

A Budapest Fejlesztési Központ online lakossági fóruma 2021. június 23-án, szerdán 17:30-tól kezdődik.

A csatlakozáshoz szükséges linket az esemény napján a https://m5metro.hu/rackeveforum/ oldalon teszik közzé.

Качественное строительство и ремонт своими силами
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142002