Banner kep 01

IDEGENFORGALOM SZIGETÚJFALU

 

akadalymenteslogo

bekelteto

 

kiberpajzs logo

Szigetújfalu weboldala

Felhívás partnerségi egyeztetésre - Szigetújfalu Község településfejlesztési koncepció, településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat és szabályozási terv

известные картины и новости из мира искусства

FELHÍVÁS

PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSRE

Szigetújfalu Község

TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ,

TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV,

HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT ÉS SZABÁLYOZÁSI TERV

véleményezési szakasza

 

Ezúton tájékoztatom az érintett Partnereket, hogy Szigetújfalu Község Önkormányzata elkészíttette új Településfejlesztési Koncepciójának, településszerkezeti Tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének véleményezési dokumentációját.

Az Önkormányzat a véleményezési szakasz dokumentációját, azaz a településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök elkészült tervezetét közzétette a www.szigetujfalu.hu honlapon, valamint Szigetújfalu Község Polgármesteri Hivatalában megtekinthető (2319 Szigetújfalu, Fő út 45.).

Tájékoztatom az érdekelteket, hogy a véleményezési szakaszban észrevételt, javaslatot tehetnek, véleményt nyilváníthatnak elektronikus levélben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy írásos észrevétellel a Szigetújfalu Polgármesteri Hivatal címére történő megküldéssel.

Vélemény-nyilvánítás utolsó időpontja: 2022. június 12.

Jelen hirdetményt a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet és a településfejlesztési koncepció, az integrált településfejlesztési stratégia, településrendezési eszközök, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 13/2017. (VI.30.) sz. önkormányzati rendelet alapján teszem közzé.

Együttműködésüket köszönöm.

Szigetújfalu, 2022. május 11.

Tisztelettel:

Paulheim Vilmos

polgármester

 

 

Качественное строительство и ремонт своими силами
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142002