bekelteto

 

kiberpajzs logo

Szigetújfalu weboldala

Hulladékszállítási tájékoztató

известные картины и новости из мира искусства

Tisztelt Lakosok!

A DTKH Nonprofit Kft. a következő tájékoztatást adja a hulladékszállításról:

"A hulladékgazdálkodásban utóbbi időben jelentkező problémák megoldása érdekében jelentős átszervezést eszközöl Társaságunk.

Folyamatosan dolgozunk a munkaerőhiány okozta nehézségek leküzdésén, illetve - a nem megfelelő munkavégzés miatt - a minőségi munkaerő cserén.

Legfontosabb számunkra, hogy a hulladékszállítás az általunk elvárt színvonalon működhessen, illetve az ügyfelek megelégedésére végezzük feladatunkat és megszüntessük az esetleges gyűjtései elmaradásokat, pótlásokat.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy településükön 2022.04.30-ig szombatig, folyamatos gyűjtéssel, elszállítjuk a - közterületen maradt - begyűjtés elmaradása miatti hulladékokat.

Kérjük, az elmaradt gyűjtésből származó hulladékfrakciókat helyezzék ki a közterületre, amennyiben azt már az ingatlanon belül helyezték el.

Bízunk benne, hogy 2022.05.02-tól hétfőtől minden elmaradás pótlásra kerül, és azt követően minden hulladéktípus az előre meghirdetett gyűjtési időpontban kerül elszállításra. A rend helyreállását követően kérjük, hogy a lakosság továbbra is a meghirdetett gyűjtési napon, csak az arra a napra vonatkozó hulladékfrakciót helyezze ki.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket köszönjük."

Szigetújfalui Polgármesteri Hivatal

Качественное строительство и ремонт своими силами
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142002