bekelteto

 

kiberpajzs logo

Szigetújfalu weboldala

Szelektív hulladékgyűjtő edényzet átvétele

известные картины и новости из мира искусства

Szelektív hulladékgyűjtő edényzet átvétele

A DTkH Nonprofit Kft. a csomagolási hulladék gyűjtésére, minden szerződött háztartás részére ingyen biztosít sárga fedelű 120 literes szelektív hulladékgyűjtő edényzetet. A kukák átvételére a Szigetújfalui Polgármesteri Hivatal közreműködésével a következő helyeken és időpontokban lesz lehetőség:

Szigetújfalui Polgármesteri Hivatalban (2319 Szigetújfalu, Fő út 45.) munkaidőben

hétfő: 8-18, kedd-csütörtök: 7.30-16, péntek: 7.30-12 óráig.

ÉS

Időskorúak Klubja (2319 Szigetújfalu, Vasút utca 16.) épületében

szombati napokon 2022. május 21-én, 28-án, június 4-én 9-13 óráig.

 A DTkH Nonprofit Kft-vel szerződéses jogviszonyban állók részére, május 17-től megkezdjük az átvételről szóló információkat tartalmazó, névre szóló értesítők kiküldését és a kukák átadását.

Aki nem kapott értesítőt, a DTkH rendszerében, mint szerződött ügyfél nem szerepel, ezért azt előzetesen legyen kedves a DTkH ügyfélszolgálatán online az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen vagy személyesen a kiskunlacházi kirendeltségen (2340 Kiskunlacháza, Völgyi dűlő 165. Sport u. vége) elintézni.

Amíg személyes adatai nincsenek benne vagy nem egyeznek a szolgáltató nyilvántartásával, addig a szelektív hulladékgyűjtő edényzetet nem fogja tudni átvenni!

A sárga fedelű kuka meghatalmazással is átvehető, amennyiben a szerződött nem tud személyesen megjelenni. A meghatalmazás a kiküldött értesítő hátoldalán található, vagy letölthető a www.dtkh.hu/Ügyfélszolgálat/Nyomtatványok Meghatalmazás formanyomtatvány oldalról.

A polgármesteri hivatal a szolgáltató által küldött lista alapján dolgozik, ezért minden kuka átvételi panasszal a DTkH Ügyfélszolgálatához legyenek kedvesek fordulni.

A kukák átvételét követően az eddig használt sárga zsákok kivezetésre kerülnek, és a csomagolási hulladékot a szolgálató kizárólag az átadott edényzetből fogja üríteni!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Szigetújfalui Polgármesteri Hivatal

Качественное строительство и ремонт своими силами
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142002