bekelteto

 

kiberpajzs logo

Colour Táncegyesület

известные картины и новости из мира искусства

Elnök: Kiss Anikó
Cím: Szigetújfalu 2319 Arany János utca 12.
Elérhetőség: 06703696036,
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. || Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószám: 18272925-1-13

A táncórák a Petőfi Sándor Művelődési Ház nagytermében.

  • Órarend: Hétfő: 16:30 Formáció: Delfin csoport 17:30 Formáció: Mystic csoport
  • Szerda: 18:00 Páros gyakorlás 19:00 Felnőtt tánc
  • Péntek: 15:00 Ovi: Mini-manók 16:00 Alsósok: Táncoló Talpak 17:00 Párosok Latin-amerikai és Standard táncok 19:00 Latin Aerobic

Az idő múlik, az ember halandó, de a tánc örök…”

Szigetújfaluban a társastánc 1998 szeptemberében indult Kiss Anikó vezetésével. A Kiskunlacházi Művészeti Iskola kihelyezett tagozataként kezdte oktatni a növendékeket igen nagy létszámmal. Hat éve önálló csoportként működik a társastánc községünkben és két éve Colour Táncegyesületként tartják nyilván a helyi civil szervezetek között.

Mára már hagyományőrző szerepe van Szigetújfaluban a néptánc mellett a társastáncnak. Nagyon sok gyermek került ki a csoportokból, akik a táncos szakmát választották, mint például az egyesület versenytánc sportedzője Lengyel Claudia. A társastánc 15 éves működése során számos növendéket készített fel felvételire a Táncművészeti Főiskola Társastánc tagozatára.

2012. szeptembertől Claudia segítségével 32 iskolás növendéket és 28 óvodás csemetét oktatnak. Jelenleg a Colour táncegyesület 32 növendékkel működik önállóan a Szigetújfalui Művelődési Házban. Kezdő (14 fős) és haladó (18 fős) csoportban heti 2x 1,5-2,5 órában tanulják a gyerekek a Latin –amerikai és Standard táncokat. A tanulók lelkesen részt vesznek minden órán, edzésen és szorgalmasan készülnek fel a fellépésekre és a versenyekre. Nagyon szép eredményeket érnek el minden évben, helyt állnak az Országos és Nemzetközi versenyeken.

Rengeteg munkával és odaadással dolgozunk növendékeinkkel együtt. Colour Táncegyesület 2 éve jött létre, hogy lehetőség nyíljon pályázatok benyújtására, az adó 1 % jogosultságára, ezáltal könnyebb legyen a növendékek utaztatása, versenyeztetése és táboroztatása. A gyermek- és fiatal korosztály részére különböző rendezvényeken vesznek részt. Segítik a helyi és környékbeli civil szervezeteket, egyesületeket. Az általános iskolát, Óvodát, a Művelődési Házat fellépéseikkel támogatják. ÉventeTársastánc Bemutató Gálát szerveznek, ahol elújságolják táncosaik a sikeresen elért eredményeiket és bemutathatják szép koreográfiáikat.

A lelkes szülőket is igyekeznek bevonni a rendezvényekbe, azok lebonyolításában. Községünk ünnepélyein, rendezvényein rendszeresen fellépnek. Szomszédos települések is felkérik vendégszereplésre, amiket örömmel vállalnak. Táncversenyeken kiváló eredményeket érnek el

Качественное строительство и ремонт своими силами
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142002