Szigetújfalu címere

MOL Dunai Finomító lakosság részére fejlesztett applikációja

2024. 03. 27. | MOL

Hello DUFI, Viszlát kérdések! – Tudja meg mi történik MOL Dunai Finomítóban a Hello DUFI lakossági appon keresztül

Kíváncsi, hogy mi történik Százhalombattán a MOL-nál, mert a finomító környezetében él? Tudni szeretné, mik a legfrissebb hírek és a legfontosabb események? Az újonnan indult Hello DUFI applikációval elsőkézből tájékozódhat a Dunai Finomító történéseiről, illetve az appon keresztül megoszthatja az észrevételeit és bejelentést is tehet.

A Hello DUFI mobil applikáció célja időben tájékoztatást adni a környékbeli lakosság számára az üzem működését érintő eseményekről. Az appot használók első kézből értesülhetnek a finomító legfrissebb híreiről és tervezett tevékenységeiről is.

A Hello DUFI applikációról:

  • A Naptár funkción belül a felhasználók láthatják, hogy milyen környezeti hatásokra lehet aznap számítani: zaj, füst, szag vagy a fáklyák fénye.
  • A szokatlan, előre nem jelzett környezeti hatásokról a lakosságnak is lehetősége van jelzést adni az applikáció Bejelentések funkciójában. Itt a felhasználó jelezheti észrevételét és annak pontos helyét.
  • A Hello DUFI Értesítések és Hírek formájában küld információt a lakosságnak, hogy folyamatos kapcsolatban lehessenek a Dunai Finomítóval.

A Hello DUFI app az App Store-ból és a Google Play áruházból ingyenesen letölthető.

MOL applikáció

Megszakítás